Zin in een feestje ?

Gregs Pizza komt naar u toe met onze traditionele Italiaanse houtgestookte oventjes. Dankzij deze authentieke bereidingswijze in combinatie met onze dagverse producten en de beste recepten waant u zich even op een zonovergoten terras ergens in het zuiden.

 

Ons deeg word ter plaatse gemaakt zodat u en uw gasten kunnen genieten van een kraakverse pizza.  Ook onze ingrediënten worden dagvers aangevoerd en verwerkt (behalve dan de traditionele passata die een nachtje dient te rusten alvorens uitgesmeerd over uw heerlijke pizzabodem)

Dankzij het vuur in de oven en de opgewarmde steen komen wij tot de fel begeerde dunne krokante bodem met het licht door rook geparfumeerde beleg.  Wij volgen de recepten die reeds jaren beproefd zijn en gebruiken dan ook de echte italiaanse salami, ham, buffelmozarella, ... Ook de niet zo italiaanse pizza's zoals de pizza Hawaï bieden wij u graag aan.

Wij hebben keuze uit enorm gevarieerd scala van pizza's en beslissen in overleg met u welke variaties u graag op uw feestje aan uw gasten zou aanbieden.

Vanaf de start gegeven is voor het pizza bakken komen er elke minuut een tweetal pizza's uit onze oventjes, deze worden dan in vier of zes gesneden.  Wij hebben een tafel voorzien in buffetvorm waarbij de gasten uit de stukken van diverse pizza's kunnen kiezen.  Daar wij à volonté blijven bakken kunnen uw gasten desgewenst van al onze variëteiten proeven.

extra's ?

Geniet u graag vooraf van  Italiaanse antipasti of Bruschetta ?   Heeft u graag enkele dolci na de maaltijd bij de koffie ?  

heeft u graag een heerlijk gekoelde prosecco, witte of rode wijn bij uw pizza ?

Ook deze bieden wij u graag aan !